Καλημέρα κόσμεεεεεε !!! ο Therapon Fakas και η παρέα του Coach the Day είναι μαζί σας στον #paradise903!!!

Σήμερα Τετάρτη είναι ημέρα βιβλίου και για σήμερα επιλέξαμε το βιβλίο «Η θεωρία του wine bar» από τον David Gilbertson: και τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ – PSICHOGIOS PUBLICATIONS.

Το βιβλίο αποτελεί ένα ευχάριστο και πρωτότυπο οδηγό αντιμετώπισης και προσέγγισης της δουλειάς. Απώτερος σκοπός του είναι να μας δείξει με ποιο τρόπο μπορούμε να προλαμβάνουμε και να καταργήσουμε την αναποτελεσματικότητα κερδίζοντας έτσι το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο, λίγο χρόνο.

Περιέχει 28 απλούς κανόνες που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε ότι η πολύωρη και σκληρή δουλειά δε συνεπάγεται αυτόματα και ποιοτική δουλειά και αυτό γιατί όσοι κοπιάζουν δεν είναι απαραίτητα και αποτελεσματικοί.

Εφαρμόζοντας τους θα εξοικονομήσουμε χρόνο, χρόνο τον οποίο μπορούμε να αξιοποιήσουμε πίνοντας ένα ποτήρι κρασί σε ένα wine bar!

Vaso Zl ευχαριστούμε πολύ για το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο!

Συντονιστείτε καθημερινά μαζί μας 6:00 με 8:00 το πρωί είτε μέσω του live24 , είτε κατεβάζοντας την εφαρμογή paradise radio 90.3 από το google play ή το app store

#coachtheday #espressonist #espressonistcoffee #book #coaching #radio #morning #ealrybird #6amm #motivation #goodvibesonly #xanthi #greece #paradisenews

Αφήστε ένα σχόλιο


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.