Hσυνεργασία του alternative- popσυγκροτήματος από την Γαλλία  LillyWood & ThePrickμε τον 27 χρονο DJαπό την Γερμανία RobinSchulzστο PrayerinC,μαγεύει όποιον το ακούει σε όλο τον κόσμο.

Η Βρετανία έγινε αυτή την εβδομάδα η 19η χώρα που ανεβάζει στο Νο1 το τραγούδι ενώ στην Ελλάδα η επιτυχία του έχει πάρει διαστάσεις φαινoμενου αφού σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε κάθε κατηγορία!

TAΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Για πρώτη φορά ένα τραγούδι μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες κατακτά την πρώτη θέση στο επίσημο internationalairplaychart.Την εβδομάδα που μας πέρασε μεταδόθηκε 2500 φορές από 92 ραδιοφωνικούς σταθμούς!

Επίσης το PrayerinCβρίσκεται στο Νο1 σε πωλήσεις στο Ελληνικό Itunesεδώ και 30 ημέρες(μη συνεχόμενες)ενώ είναι Νο1 στο Ελληνικό Shazamεδώ και 2 μήνες και Νο1 σε κάθε πόλη της χώρας!

Κανένα άλλο τραγούδι το 2014 δεν έχει καταφέρει να βρίσκεται ταυτόχρονα Νο1 σε ραδιόφωνο,πωλήσεις καιShazamστη χώρα μας και μάλιστα τόσο γρήγορα και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα!

ORobinSchulzχωρίς καθυστέρηση  παρουσιάζει το πρώτο του albumμε τίτλο Prayerτην Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου με καινούργιες συνθέσεις του αλλά και remixσε μεγάλες επιτυχίες της εποχής. Τα remixπου δημιούργησε για ταsmashhitsASkyFullofStars,NoRestfortheWickedκαιRatherBeθα υπάρχουν και αυτά στο albumτου μαζί με δικές του καινούργιες παραγωγές.Την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου υποδεχόμαστε το Prayer του RobinSchulz.

Toπρώτο albumενός πραγματικά ταλαντούχου καλλιτέχνη!