Στη κορυφή ολόκληρης της Ευρώπης βρίσκεται το νέοsmashhitτου DavidGuetta,LoversontheSunμε βάση τις πωλήσεις και τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο!

Πιο συγκεκριμένα το LoversontheSunείναι το Νο1 τραγούδι  σε ολόκληρη την Ευρώπη με βάση το airplayτων μεγαλύτερων top 40 ραδιοφωνικων σταθμών σε 31 Ευρωπαικές χώρες σε συνδυσμό με τα  chartτων  πωλήσεων σε 31 χώρες!

Στη δεύτερη θέση είναι το PrayerinCτων LillyWoodandthePrickandRobinSchulzκαι στη τρίτη θέση το AmIwrongαπό τους ΝicoandVinz που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στο Νο1!!

 

Στην Ελλάδα συνεχίζει να ανεβαίνει στο airplaychartκατακτώντας τον τίτλο του «biggestincreaseinaudience» ενώ στο εβδομαδιαίο Shazamchartγια την Ελλάδα που μόλις ανακοινώθηκε κατέκτησε την δεύτερη θέση, με τοPrayerinCνα παραμένει ως το κορυφαίο τραγούδι που «ψάχνουν» εκατοντάδες χιλιάδες στην Ελλάδα.

 

Επιπλέον το Loversonthesunείναι ΤΟPTESTERτον Αύγουστο σύμφωνα με τις επίσημες έρευνες!Hέρευνα έγινε σε 2000 άτομα σε 22 Ευρωπαικούς χώρες σε κοινό που ακούει top40 radiosσε ηλικίες 18-30 εκ των οποίων 60% άντρες 40% γυναίκες.Το τραγούδι ξεπέρασε το ποσοστό 81% στις απαντήσεις «Μου αρέσει πολύ και Μου αρέσει».