Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
ο Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο eduACT προσκαλεί τα παιδιά μεταξύ 6 και 16 ετών στην πιο δημιουργική εμπειρία του καλοκαιριού!

ο Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο eduACT προσκαλεί τα παιδιά μεταξύ 6 και 16 ετών στην πιο δημιουργική εμπειρία του καλοκαιριού!

Και αυτό το καλοκαίρι, η τεχνολογία και η διασκέδαση γίνονται ο αγαπημένος μας προορισμός!

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Φιλεκπαιδευτικό Σωματείο eduACT προσκαλεί τα παιδιά μεταξύ 6 και 16 ετών στην πιο δημιουργική εμπειρία του καλοκαιριού!                                       

Το «SeaSun + FunS.T.E.A.M. & RoboticsCamp» είναι πλέον θεσμός τα καλοκαίρια μας, με δύο κατασκηνωτικές περιόδους : 17/6- 23/6 και 23/8-29/8                                          

Τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν σαν ομάδα μιας και παίζουν παιχνίδια, παίζουν μέσα από προκλήσεις και ζουν κατασκηνωτικές στιγμές σαν ομάδα.                                                  

Το STREAM (Science, Technology, Robotics Engineering, Arts, Mathematics) αποτελεί την απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση, αφού περιλαμβάνει όλα τα πεδία γνώσης και δημιουργικότητας για τους μικρούς μας φίλους στα πεδία των επιστημών και των τεχνών.

Το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της  κατασκήνωσης Skouras Sports Camp.

Η κατασκήνωση βρίσκεται στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής, ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα στη Βόρεια Ελλάδα και πάρα πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη.