Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ "Τελευταία Νέα Από Την Ιθάκη"

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ     

Με θεούς, ήρωες, νεράιδες, εραστές, φίλους, καθάρματα, μπεσαλήδες, νταήδες ταξιδεύει στη Θράκη ο συγγραφέας Κώστας Ακρίβος για να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο κάνοντας δύο στάσεις: στην Ξάνθη, την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, στις 8 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο ΔΥΟ (Βενιζέλου 29), όπου θα συνομιλήσει με τον φιλόλογο-συγγραφέα Κώστα Καβανόζη.             

Νωρίτερα την Πέμπτη θα είναι ζωντανά μαζί μας, εδώ στον Paradise 90,3!!

Μείνετε συντονισμένοι στις εκπομπές του Paradise και κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου!

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Θεοί, ήρωες, νεράιδες, εραστές, φίλοι, καθάρματα, μπεσαλήδες και νταήδες ταξιδεύουν στα τρικυμισμένα νερά της ιστορίας και φτάνουν από τα χρόνια του Ομήρου στις μέρες μας, άλλοι σώοι και άλλοι ναυαγοί.
Πηνελόπη είναι μια νιόπαντρη γυναίκα που έχασε τον άντρα της στην Κατοχή· Αχιλλέας, ένας αξιωματικός του ’22 που άξιζε να μείνει αθάνατος· Καλυψώ, η ερωμένη της διπλανής πόρτας· Τηλέμαχος, ένα τσιγγανάκι που νοσταλγεί τον πατέρα του· Αθηνά, μια μητέρα-προστάτιδα για τα παιδιά της· Ελένη, η ωραία που πάντοτε θα αναστατώνει· Λαέρτης, ο Κολοκοτρώνης όταν σπαράζει για τον σκοτωμένο γιο του· Ελπήνορας, ένα άτυχο Κρητικόπουλο στους Βαλκανικούς πολέμους· Πολύφημος, ο λιχούδης μοναχός· Τειρεσίας, μια καπάτσα που λέει τα χαρτιά... Καπετάνιος και σ’ αυτό το ταξίδι ο Οδυσσέας. Όμως ένας Οδυσσέας
   έκπληξη.